Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering. Drechtstad Automatisering  is hiervoor je partner bij uitstek.

<?php the_title(); ?>

Team

Wil een topsportteam op het hoogste niveau presteren zullen ze de beschikbare technieken zo optimaal mogelijk moeten inzetten. Verder is het van belang dat ze langs de lijn ondersteund worden door een team wat dezelfde performance levert.
Drechtstad Automatisering maakt deze slag naar de samenwerking met haar relaties. Wij willen je optimaal laten presteren en samen het beste resultaat bereiken.

<?php the_title(); ?>

Techniek

Hoe goed en gemotiveerd je team ook is, wanneer de gebruikte technieken achterhaald zijn, zullen ze nooit op het hoogste niveau kunnen presteren. Het is zaak dat techniek en team synergie vormen.
Drechtstad Automatisering heeft bijna 30 jaar ervaring in de ICT branch en blijft de technologische ontwikkelingen volgen die aansluiten bij de wensen en groei van onze klanten.

<?php the_title(); ?>

Elementen

Met de juiste tooling en management kunnen we de continuïteit van de door ons beheerde netwerkomgevingen waarborgen en waar nog pro-actief ingrijpen.
Toch zijn er elementen die zich uit onverwachte hoek voordoen en die de functionaliteit van het systeem beïnvloeden. Juist deze momenten vragen de persoonlijke samenwerking met een partner. Tot aan een 7×24 uurs servicedienst kan Drechtstad Automatisering deze ondersteuning bieden.

<?php the_title(); ?>

Regio

Drechtstad Automatisering heeft een breed portfolio van diensten & oplossingen. Wat betreft de doelgroep richten we ons op de Drechtsteden en een omtrek van ca 40 kilometer. Binnen dit gebied zijn we van mening dat we onze relaties nog de persoonlijke aandacht kunnen geven en ook indien gewenst snel kunnen reageren.
Ook het merendeel van onze medewerkers is woonachtig binnen dit gebied en heeft dus een bepaalde binding. Tot slot zijn onze zakelijke en maatschappelijke netwerkactiviteiten ook verbonden aan de regio. Zo zijn we oa lid van:

  • Werkgevers Drechtsteden
  • De Maatschappij
  • Rotary Johan de Witt Ter Merwe

Ron de Koe

Directeur/eigenaar

Ron de Swart

Presales consultant en projectbegeleiding

Hans van Assen

Servicedesk manager

Ernst-Jan Reinders

Applicatie ontwikkelaar

Theo de Mie

Servicedesk medewerker

Louis Reedijk

Senior Engineer

Tim Stolk

Senior Engineer