Back-up devices

Veel bedrijven onderschatten het organiseren van een goede back-up. Als je data kwijt bent of je wordt gehackt wil je natuurlijk dat je data te allen tijde veilig is weggeschreven. Ook om hierin de best passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden kun je contact opnemen met onze adviseurs.

Uw bedrijfsgegevens zijn uw belangrijkste bezit, en u kunt het zich niet veroorloven deze te verliezen. Daarom is het van cruciaal belang dat u over een robuuste back-upstrategie beschikt om uw gegevens te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Er zijn veel verschillende manieren om een back-up te maken van gegevens, maar een van de populairste en effectiefste methoden is het gebruik van een Network Attached Storage (NAS)-apparaat. NAS-apparaten zijn speciale opslagapparaten die verbinding maken met uw netwerk en een gecentraliseerde opslag bieden voor al uw bestanden. Dit betekent dat u gemakkelijk een back-up kunt maken van al uw computers en apparaten op een enkel NAS-apparaat, waardoor het ideaal is voor kleine bedrijven of thuisgebruikers die meerdere apparaten hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een NAS-apparaat voor back-ups is dat het relatief eenvoudig is in te stellen en te gebruiken. De meeste NAS-apparaten worden geleverd met hun eigen software waarmee het apparaat gemakkelijk kan worden geconfigureerd en back-ups kunnen worden gemaakt. Bovendien hebben veel NAS-apparaten ingebouwde ondersteuning voor populaire back-upsoftwareprogramma’s,

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS