Werkplekken

Zijn je werkplekken aan vervanging toe maar weet je niet precies wat je nodig hebt om niet te veel uit te geven maar toch de snelheid en stabiliteit wilt zien om de groei van jouw firma te realiseren? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

Als jouw werkstations meer dan vijf jaar oud zijn, is het waarschijnlijk tijd om aan vervanging te gaan denken. Maar met alle opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

Hier volgt een korte handleiding voor het kiezen van de juiste werkstations voor jouw bedrijf:

1. Processor: Ga voor de nieuwste generatie processor van Intel. Dit zal ervoor zorgen dat uw werkstations met gemak de nieuwste software aankunnen.

  • i3 voor licht applicatie gebruik.
  • i5 voor betere prestaties en wanneer je veel met zwaardere office bestanden werkt.
  • i7 bij intensief gebruik en werken met bijvoorbeeld editing software.

2. Geheugen: 8 GB RAM is het minimum waar je naar moet kijken. Als je het tot 16 GB kunt uitbreiden, nog beter.

3. Opslag: Een solid state drive (SSD) is de manier om voor primaire opslag te gaan. Ze zijn veel sneller dan traditionele harde schijven, en zullen een groot verschil maken voor uw productiviteit.

4. Graphics: Als je geen intensief grafisch werk doet, dan zijn geïntegreerde graphics prima. Maar als u meer kracht nodig heeft voor zaken als videobewerking of 3D rendering, kies dan voor een speciale grafische kaart.

5. Besturingssysteem: Wij leveren werkplekken standaard uit met Windows 10 Professional.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS