Blog

Op deze blog pagina zullen we regelmatig artikelen plaatsen over verschillende aspecten van automatisering en hoe deze toegepast kunnen worden in de praktijk. We geven ook tips en advies over hoe u automatisering kunt implementeren in uw bedrijf.

Boost je Cyberweerbaarheid: Investeer nu en profiteer van de subsidies

Subsidies beschikbaar! Verhoog deze maand nog de Cyberweerbaarheid binnen jouw organisatie!

Het was eigenlijk niet de bedoeling deze keer een Blog te schrijven over Cybersecurity en Cyberweerbaarheid maar omdat Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Europese Commissie jullie nu goed tegemoet komen in de vorm van subsidies op het gebied van Cybersecurity en Cyberweerbaarheid doen we het toch! 😊

Lees meer
VoIP diensten van drechtstad-automatisering

Hosted VoIP

Zakelijke telefonie, ofwel tegenwoordig veelal Hosted VoIP genoemd, is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Geen ouderwetse onderhoudsgevoelige (niet te vergeten, dure) telefooncentrale meer in de meterkast. VoIP is helemaal geïntegreerd in het huidige IT landschap.

Lees meer

Back-up je data! En meer…..

Het veiligstellen van je bedrijfsdata is van cruciaal belang in de huidige digitale wereld. Maar hoe weet je of jouw back-up systeem voldoet aan de eisen? En hoe zorg je ervoor dat je downtime minimaliseert wanneer apparaten het begeven? In dit artikel bespreken we verschillende manieren om je back-up systeem te optimaliseren en je bedrijfsdata veilig te stellen.

Lees meer