MAILSECURITY

Voorkomen is beter dan genezen, een phishing mail die niet binnenkomt inde email programma’s van jouw medewerkers is de volgende stap na het creeren van bewustwording. Vaak is de ingebouwde mailsecurity van 1 Cloudapplicatie niet toereikend om de meest recente technieken van cyberaanvallen buiten de deur te houden. Door een gespecialiseerd mailfilter te gebruiken vóórdat de mail binnenkomt bij de eindgebruiker minimaliseer je het risico door gebruik te maken van de meest geavanceerde scantechnieken.

Wat is Mailsecurity?

Mailsecurity is een cloudgebaseerde e-mailfilterdienst die bedrijven beschermt tegen phishing, malware en andere bedreigingen die via e-mail worden verzonden. Onze service maakt gebruik van de nieuwste scantechnieken om schadelijke e-mails te identificeren en te blokkeren voordat ze de inbox van uw medewerkers bereiken. Wij bieden een gratis proefperiode van 30 dagen, zodat u onze service zonder risico of verplichting kunt uitproberen. Bezoek ons vandaag nog online om u aan te melden!

Hoe werkt Mailsecurity?

Wanneer een e-mail naar een bedrijf wordt verzonden, passeert deze eerst het Mailsecurity-filtersysteem. Ons systeem maakt gebruik van geavanceerde scantechnieken om schadelijke e-mailberichten te identificeren en te blokkeren. E-mails die niet als schadelijk zijn geïdentificeerd, worden vervolgens doorgestuurd naar de inbox van de ontvanger.

Waarom Mailsecurity gebruiken?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van Mailsecurity, waaronder:

– Bescherming tegen phishing aanvallen: Ons systeem maakt gebruik van de nieuwste scantechnieken om phishing e-mails te identificeren en te blokkeren. Dit helpt uw bedrijf te beschermen tegen oplichting en fraude.

– Bescherming tegen malware: Malware is een soort software die uw computer kan infecteren en schade kan veroorzaken. Onze service blokkeert e-mails die malware bevatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw computer wordt geïnfecteerd.

– Minder spam: Ons filtersysteem blokkeert ongewenste e-mails, zodat u niet door ongewenste e-mail hoeft te ziften om de berichten te vinden die u wilt hebben. Dit bespaart u tijd en vermindert de rommel in uw inbox.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS