Phishing

De Media staan er vol mee, Bestanden gestolen, Losgeld eis, Merkschade, identiteitsfraude en ga zo maar door… 90% van de Cyberaanvallen is het directe resultaat van (onbewust) menselijk handelen. Maak je medewerkers meer bewust van de gevolgen bij het klikken op links in phishing mails!

Voor een scherp, laag bedrag per jaar train je je medewerkers waar ze op moeten letten bij het ontvangen van e-mails maar ook hoe te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot het netwerk of beschikken over inloggegevens. Door middel van tests en training in de Academy klikken jouw mensen niet meer zomaar op iedere vertrouwd uitziende email!

Wat is Phishing?

Phishing is een van de meest voorkomende cyberaanvallen. Phishing vindt plaats wanneer een kwaadwillende een e-mail verstuurt die eruitziet alsof hij van een betrouwbare bron afkomstig is, in een poging de ontvanger ertoe te verleiden op een koppeling of bijlage te klikken. Dit kan leiden tot het stelen van gevoelige gegevens, het installeren van ransomware op de computer van een slachtoffer of andere kwaadaardige activiteiten.

Helaas worden phishing-aanvallen steeds geraffineerder en kan het zelfs voor de meest technisch onderlegde persoon moeilijk zijn om ze te herkennen. Daarom is het zo belangrijk dat bedrijven hun werknemers voorlichten over phishing en hoe ze kunnen voorkomen dat ze het slachtoffer worden van deze aanvallen.

Drechtstad Automatisering werkt hiervoor samen met Phished, pionier in AI-gedreven Security Awareness Training. Het bekroonde Phished-platform bestaat uit een volledig leerplan op basis van automatisatie en neuroscience, samengesteld door onderwijs- en cybersecurityexperts. De kennis die dankzij microlearnings wordt opgedaan in de Phished Academy wordt meteen in de praktijk getest dankzij gepersonaliseerde phishingsimulaties. Op die manier ontwikkelen gebruikers een altijd-aan-mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen en zo de organisatie als geheel beter beveiligt.

Zo verminderen organisaties phishingrisico’s met wel 96%, zonder enige handmatige tussenkomst.

Een volledig Security Awareness-leerplan dat begint in de Phished Academy

Jouw medewerkers leren automatisch hoe ze met elk type bedreiging moeten omgaan via een verscheidenheid aan microlearnings. Efficiënt en onderbouwd door neuroscience.

Volledig geautomatiseerde en gepersonaliseerde phishingsimulaties

De AI-gestuurde phishingsimulaties zijn gebaseerd op het profiel en de kennis van iedere individuele medewerker. Deze continue knowledge testing zorgt voor een altijd-aan-mentaliteit die in de praktijk brengt wat medewerkers leren in de Phished Academy.

Next-Gen Threat Intelligence

Diepgaande rapportage op basis van real-time prestaties geeft een volledig inzicht in de gevoeligheid van jouw organisatie voor phishing. De Phished Report Button activeert gebruikers en helpt bedreigingen te stoppen voordat ze schade aanrichten.

Aantoonbare Return On Investment

De BRS (kort voor ‘Behaviour Risk Score’) analyseert het menselijk cybersecurity risico waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. De score wordt berekend op basis van concrete parameters en toont de weerbaarheid tegen cyberaanvallen aan.
De score is een betrouwbaar en kwantificeerbaar getal waarmee het management snel en met vertrouwen de huidige beveiligingsstatus kan beoordelen. Zo kan het het gedrag van zowel medewerkers, als de organisatie in zijn geheel, op vlak van cybersecurity voorspeld worden.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS