Optimale ICT diensten

De persoonlijke aandacht van Drechtstad Automatisering om de inzet, continuïteit en groei van de beschikbare ICT middelen te optimaliseren. Deze Managed Services kenmerken zich door een hoge mate van kennis, ervaring en toekomstvisie door onze adviseurs en engineers.

Onderhoud & Beheer

Groei van je onderneming door continuiteit van je ICT

Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

ICT Totaal

Volledige ICT ontzorging tot op directie niveau

Je bent als ondernemer actief binnen een vakgebied waarin je passie en kennis zit. Deze gebruik je dagelijks om je organisatie sturing te geven. Voor de echt belangrijke back-office activiteiten wil je met een partner samenwerken die op hetzelfde niveau praat en met jou je onderneming tot een succes wil maken.

Meer informatie

Software optimalisatie

Jouw idee, onze ontwikkeling op maat

Het aantal standaard en branche pakketten is enorm en vaak kun je hier het overgrote deel van je operationele activiteiten mee organiseren. Toch maak je voor je klant het verschil door deze applicaties zo optimaal mogelijk in te zetten en/of uit te breiden. Investeren in onderscheid is investeren in succes.

Meer informatie

Opleiding

Kennis als succesfactor bij ICT gebruik & projecten

Opleiding is de basis voor kennis en met deze kennis zijn we in staat ons te ontwikkelen. Als ondernemer weet je dat je in je personeel moet investeren om je doelstellingen te realiseren. Optimaal toegepaste en ingezette ICT middelen zijn zonder twijfel een van de pijlers in je succes. De gebruikers trainen en blijven begeleiden is dan ook noodzaak. Drechtstad Automatisering wil uit de serverruimte treden en samen dit traject oppakken.

Meer informatie