Je bent als ondernemer actief binnen een vakgebied waarin je passie en kennis zit. Deze gebruik je dagelijks om je organisatie sturing te geven. Voor de echt belangrijke back-office activiteiten wil je met een partner samenwerken die op hetzelfde niveau praat en met jou je onderneming tot een succes wil maken.

Gezamenlijke focus

Je bent een ondernemer met focus op je doelstellingen en een sterk team die meebouwen aan je groei. Informatie en communicatie technologie zijn een belangrijke pijler bij de totstandkoming van je succes en je wilt hierin ook investeren zodat je je voorsprong behoudt. Juist omdat je focus hebt wil je deze niet verschuiven naar ICT en de variabele budgettering. Dit vraagt om een partner die naast je zit aan de directietafel, maar ook budgettair duidelijkheid verschaft via een maandelijks verrekenmodel.

Als ICT dienstverlener biedt Drechtstad Automatisering binnen dit model uiteraard alle bekende beheerdiensten. Zo monitoren wij met onze Kaseya toolset de volledige infrastructuur en nemen de nodige proactieve maatregelen, waaronder patch management om verstoringen te voorkomen. Dit kan voor servers, actieve componenten zoals switchen en firewalls maar ook op werkstations en mobiele devices. Mocht zich om wat voor reden toch een incident voordoen of zijn er wijzigingsverzoeken worden deze uitgevoerd en dit alles tegen een vooraf overeengekomen periodiek bedrag. Uiteraard kunnen ook aanvullende diensten zoals Spamfilter, anti-spam en remote back-up in de overeenkomst worden opgenomen.

Naast de technische kant van de ICT willen we ook de organisatorische kant de benodigde aandacht geven. Op basis van periodiek overleg kunnen we samen bespreken hoe ICT kan bijdragen in je doelstellingen, welke oplossingen hiervoor beschikbaar zijn en wat de budgettaire consequenties zijn. Kortom een breed ICT Totaal concept.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie