Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

Onderhoud & Beheer door: Samenwerking op maat

Om de continuïteit en beschikbaarheid van een ICT omgeving te waarborgen is het noodzakelijk dat er op geregelde basis bepaalde controles worden uitgevoerd. Met de huidige techniek en beschikbare tools worden systemen 7×24 bewaakt en veelal kan support op afstand worden geboden. Maar naar de man op de werkvloer blijft toch ook altijd nog vraag. Van oudsher om lopende incidenten op te lossen en controles uit te voeren. Nu zien we dat ondersteuning en begeleiding van de gebruiker ook toeneemt omdat hiermee efficiency wordt behaald en de ICT omgeving optimaal wordt ingezet.

Omdat de eisen, wensen maar zeker ook de samenwerking met onze relaties verschillen willen wij onze mogelijke vormen van dienstverlening op maat met je afstemmen en naar behoefte invullen. Ons doel is in ieder geval dat je met de beschikbare ICT middelen je onderneming kunt laten groeien.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie