Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

ICT Support: Kennis op afroep

Je hebt een desktop computer, smartphone of ander ICT gerelateerd product en je hebt bepaalde issues of vragen in het gebruik waar je zelf niet meer uitkomt. Ondanks dat we bij Drechtstad Automatisering steeds vaker gaan werken met overeenkomsten waarin wederzijdse afspraken zijn vastgelegd houden we toch ook nog vast aan het traditionele model van “Call-to-Repair”.
Dit betekent dat je via onze Servicedesk een supportaanvraag kunt doen, die wij vervolgens in behandeling nemen met uiteraard als doel om tot een oplossing te komen. Uitvoering kan op locatie geschieden maar steeds vaker wordt er met een door ons beheerde tool op afstand connectie gemaakt. Na afronding wordt op regie basis alle benodigde arbeidstijd in rekening gebracht.

Sommige relaties kiezen er voor om deze dienst uit te breiden met een aantal geplande afspraken. Deze reserveringen verplichten je tot niets omdat wij altijd vooraf contact opnemen of ze nog uitgevoerd moeten worden, maar geven je wel de mogelijkheid om continuïteit te waarborgen bij het beheer van je ICT omgeving.

Samen met een van onze engineers kun je controles laten uitvoeren of je systeem en software nog up  to date is, voorkomende problemen en/of vragen doornemen en alle overige ICT gerelateerde onderwerpen bespreken waarbij zeker een blik naar de toekomst verhelderend kan werken.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Edwin van den Heuvel of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie