Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

Dienstverlening around the clock…

Of we nu willen of niet, we leven in een 24 uurs maatschappij..!!
Doordat we ongeacht tijd of plaats toegang kunnen hebben tot informatie en systemen zijn medewerkers maar zeker ook klanten niet meer gebonden aan de standaard kantoortijden. In  geval van een calamiteit wil je in ieder geval de mogelijkheid hebben dat op elk tijdstip van de dag, ongeacht weekend of feestdagen een specialist de eerste analyse doet en er vervolgens zo snel mogelijk een vervolgactie wordt opgestart.

Het maakt ons niet uit of je één systeem hebt of een Enterprise organisatie….Het gaat er om dat je een 7×24 dienstverlening wilt bieden naar jouw klanten en hiervoor is het belangrijk dat jouw partner ook altijd beschikbaar is.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41.

Meer informatie