Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

Samenwerken om te groeien

Wanneer je op strategisch niveau bezig bent  met de groei en efficiency van je organisatie vervult de beschikbaarheid en ontwikkeling van je ICT systeem hierbinnen een cruciale rol. Als ondernemer of manager wil je de continuïteit geborgd hebben en bij voorkeur ook pro-actief benaderd worden over de status van je ICT omgeving.

Met behulp van diverse tools en ons team van goed opgeleide specialisten vervullen we de rol van Network Operations Center | NOC.
Periodiek voeren we bepaalde audits uit. Daarnaast hebben we een monitoring oplossing die 7×24 de cruciale onderdelen van de gehele infrastructuur bewaakt.

Om deze diensten optimaal uit te kunnen voeren, werken we bij voorkeur met producten uit ons Managed Portfolio, waarbij we de volledige scope van het netwerk onder beheer kunnen nemen variërend van de internetverbinding, firewall/router, server, werkstations, mobiele devices maar ook de VOIP telefonie oplossing.

Op maat worden afspraken gemaakt over de onderdelen die je op wilt laten nemen in de serviceovereenkomst en de wijze waarop verrekening plaatsvindt.
Met de meest uitgebreide samenwerkingsvorm wordt een maandbedrag overeengekomen waarin niet alleen de diensten zijn opgenomen, maar ook de opvolging bij incidenten , uitvoering van bepaalde wijzigingen en proactieve werkzaamheden

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Edwin van den Heuvel of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie