Opleiding is de basis voor kennis en met deze kennis zijn we in staat ons te ontwikkelen. Als ondernemer weet je dat je in je personeel moet investeren om je doelstellingen te realiseren. Optimaal toegepaste en ingezette ICT middelen zijn zonder twijfel een van de pijlers in je succes. De gebruikers trainen en blijven begeleiden is dan ook noodzaak. Drechtstad Automatisering wil uit de serverruimte treden en samen dit traject oppakken.

Met kennis naar succes

Als je investeert in nieuwe technologie, wil je ook graag dat je medewerkers er het maximale uithalen. In de praktijk blijkt vaak dat dit door tal van oorzaken niet of onvoldoende gebeurd. Training en begeleiding moet dan ook geen kostenpost zijn, maar juist geld en tijd gaan opleveren. In samenwerking met Yesiken is een programma ontwikkeld wat voorziet in het inventariseren van de aanwezige kennis, een (customized) online trainingsportaal en om de continuïteit van kennis te waarborgen de unieke Office Drops™.

Microsoft 365 online opleidingen
De online trainingen zijn zo opgezet dat ze via animaties en presentaties snel en helder de belangrijkste onderwerpen van de programma’s aanleren. Vooral die onderwerpen worden behandeld waar je gebruikers dagelijks tegen aan lopen. Beschikbare trainingen zijn oa:

  • MS Office 365
  • Microsoft OneNote
  • Manage je inbox
  • Windows 10

Office Drops™
Voor iedereen die druk is of geen zin heeft in tijdrovende en kostbare trainingen zal OfficeDrops™ een verademing zijn. Met OfficeDrops™ worden de onderwerpen – via emails – druppelsgewijs aangeboden, 1 a 2 keer per maand, waarbij één Officedrop per keer circa 2-5 minuten in beslag neemt. Kort genoeg om direct te kunnen doen en lang genoeg om iets te leren.

Klik hier om ons trainingsportal te bezoeken.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering & Yesiken informeren over online opleidingen. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Edwin van den Heuvel of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie