Het aantal standaard en branche pakketten is enorm en vaak kun je hier het overgrote deel van je operationele activiteiten mee organiseren. Toch maak je voor je klant het verschil door deze applicaties zo optimaal mogelijk in te zetten en/of uit te breiden. Investeren in onderscheid is investeren in succes.

Onderscheid maakt het verschil

Je onderscheidt je binnen je markt doordat je op je eigen wijze je klanten bedient en informeert. Goede en bedrijfsgerichte automatisering maakt voor je klant het verschil tussen jou of je concullega. Processen kunnen worden geoptimaliseerd, klantcontact- en informatie kan worden geautomatiseerd of creëer rapportages op basis van data vanuit meerdere applicaties.

Microsoft Office 365 optimalisatie

Er is nagenoeg geen werkplek zonder MS-Office. Helaas is de praktijk dat maar het topje van de ijsberg wordt gebruikt om de dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren. Nieuwe correspondentie wordt met knippen & plakken opgebouwd, data wordt op meerdere plekken ingevoerd voor management rapportages enzovoorts. Binnen de standaard software biedt Microsoft hiervoor al tal van oplossingen alleen moet je ze op maat toepassen.

Taskmanager – automatiseren van handmatige handelingen

TaskManager legt automatisch verbanden en koppelt zaken aan elkaar in bestaande softwarepakketten. Tevens haalt de veelzijdige software waardevolle managementinformatie in rapportages naar boven waar je écht iets mee kunt! Dat biedt je naast gemak en efficiency vooral nieuwe kansen om succesvol te ondernemen.

Maatwerk

Bepaalde operationele processen kunnen ook zo uniek en onderscheidend zijn dat je hiervoor maatwerk wilt. Drechtstad Automatisering heeft de kennis en resources om samen dergelijke projecten uit te voeren. Dit betreft dan de back-end voor de juiste database toepassing tot de front-end op basis van een webapplicatie.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Ron de Koe of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie