ICT oplossingen voor je organisatie

Of je nu een ZZP’er bent of een organisatie met tientallen werkplekken. Ons team van hooggekwalificeerde engineers en klant adviseurs zal je de beste ICT oplossingen aanbieden. Deze oplossingen sluiten aan bij je bedrijfsdoelstellingen, groei en communicatie behoefte.

Connectiviteit

Dataverbindingen passend binnen je budget & doelstellingen

Dataverbindingen zijn een bedrijf kritisch onderdeel geworden met een breed aanbod van oplossingen. Drechtstad Automatisering is niet alleen in staat om een product te leveren maar nog belangrijker om het juiste advies te geven voor je bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht of het een eenvoudige ADSL verbindingen is of een geavanceerde redundante glasvezelverbinding, de toegepaste oplossing sluit aan bij je behoefte.

Security

De deuren van je ICT gesloten voor ongewenste bezoekers

De voordelen van het internet zijn bekend, maar door deze wereldwijde openheid wordt security een steeds belangrijker topic bij het ontwerp en beheer van je ICT omgeving. Het voortdurend veiligstellen van data is van onmisbaar belang voor de continuïteit van je organisatie en ook een wettelijke verplichting waar je als ondernemer wel aandacht aan moet besteden.

Hosted VOIP

Gewoon bellen maar dan volgens de techniek van 2019

Telefonie maakt steeds vaker deel uit van een ICT-netwerk. Logisch, want bellen via een ip-verbinding biedt naast een aanzienlijke kostenbesparing veel meer mogelijkheden dan bellen via de traditionele telefoonlijn. Denk bijvoorbeeld aan videoconferencing, het maken van koppelingen met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals je CRM-systeem en natuurlijk de integratie van mobiel.