Dataverbindingen zijn een bedrijf kritisch onderdeel geworden met een breed aanbod van oplossingen. Drechtstad Automatisering is niet alleen in staat om een product te leveren maar nog belangrijker om het juiste advies te geven voor je bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht of het een eenvoudige ADSL verbindingen is of een geavanceerde redundante glasvezelverbinding, de toegepaste oplossing sluit aan bij je behoefte.

Altijd & overal bereikbaar

Ongeacht de locatie van waaruit wordt gewerkt is de werkplek van iedere gebruiker verbonden met het internet. Je kunt je niet meer voorstellen dat je ’s morgens op kantoor komt en geen toegang hebt tot mail of noodzakelijke webpagina’s.

Het is een vanzelfsprekendheid in ons dagelijks leven, maar de borging van beschikbaarheid en continuïteit vraagt om een duidelijk en helder infrastructureel plan. Hoe zijn de verbindingen opgebouwd, welke beveiligingen worden toegepast en hoe is de uitwijk geregeld. Deze onderdelen bespreken we vooraf zodat de uiteindelijk toegepaste verbindingen aansluiten bij je wensen en behoefte maar zeker ook gericht zijn op een groeipad naar de toekomst.

Omdat Drechtstad Automatisering niet zelf eigenaar is van de verbindingen, maar deze betrekt via derde partijen is het van groot belang dat onze leveranciers voldoen aan gestelde criteria voor support, kennis en betrouwbaarheid. Voor alle zakelijke verbindingen werken we al jaren samen met RoutIT met als alternatief de verbindingen van Ziggo.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-6307441 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie