Dataverbindingen zijn een bedrijf kritisch onderdeel geworden met een breed aanbod van oplossingen. Drechtstad Automatisering is niet alleen in staat om een product te leveren maar nog belangrijker om het juiste advies te geven voor je bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht of het een eenvoudige ADSL verbindingen is of een geavanceerde redundante glasvezelverbinding, de toegepaste oplossing sluit aan bij je behoefte.

Altijd & overal bereikbaar op internet

Connectiviteit

Iedereen is verbonden met het internet, ongeacht de locatie van waaruit wordt gewerkt. Je kunt je niet meer voorstellen dat je geen toegang hebt tot mail of noodzakelijke webpagina’s.

Borging van beschikbaarheid en continuïteit vraagt om een duidelijk en helder infrastructureel plan. Wij bekijken hoe de verbindingen zijn opgebouwd, welke beveiligingen er toegepast zijn en hoe is de uitwijk geregeld is. In een gesprek vooraf wordt alles besproken. Zodat de toegepaste verbindingen aansluiten bij je wensen en behoefte maar zeker ook gericht zijn op een groeipad naar de toekomst.

Omdat wij niet zelf eigenaar zijn van de verbindingen, maar deze betrekken via derde partijen is het van groot belang dat onze leveranciers voldoen aan gestelde criteria voor support, kennis en betrouwbaarheid. Voor alle zakelijke verbindingen werken we al jaren samen met RoutIT met als alternatief de verbindingen van Ziggo.

Meer weten?

Laat je door ons informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-6307441 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie