Dataverbindingen zijn een bedrijf kritisch onderdeel geworden met een breed aanbod van oplossingen. Drechtstad Automatisering is niet alleen in staat om een product te leveren maar nog belangrijker om het juiste advies te geven voor je bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht of het een eenvoudige ADSL verbindingen is of een geavanceerde redundante glasvezelverbinding, de toegepaste oplossing sluit aan bij je behoefte.

RoutIT Internet verbindingen

Landelijke dekking & hoge bandbreedtes

RoutIT internet verbindingen: Voor het aanbod en de ondersteuning van vaste internetverbindingen werken wij al jaren zeer nauw samen met RoutIT. Doordat hun netwerk fijnmazig is kunnen we altijd een passende aanbieding doen. De keuze kan gemaakt worden uit verschillende connectiviteitsvormen, bandbreedtes en leveranciers. Of combineer bijvoorbeeld verbindingen van twee leveranciers zodat redundantie kan worden geboden. Het aanbod in deze markt is continue in beweging en geregeld zijn er scherpe acties.

 • ADSL/ADSL2+
  Hoge dekkingsgraad in Nederland met snelheden tot 20Mb/1Mb.
 • SDSL
  Symmetrische verbinding tot 2,3Mb, bijvoorbeeld voor hosted telefonie.
 • VDSL2 (Vectoring) & Bonded VDSL
  Bandbreedtes tot 200/20Mb tegen scherpe tarieven en met een sterk groeiende dekkingsgraad. Ideaal voor het MKB!
 • xDSL Internationaal
  Heb je internationale vestigingen? Ook deze locaties kun je koppelen.
 • Extended Ethernet (WoK & SDSL.bis)
  Gebundelde en symmetrische verbindingen tot 20Mb/20Mb over koperlijnen.
 • FTTH
  Met bandbreedte tot 500Mb is FTTH een zeer geschikte verbinding voor uw MKB-klanten in stedelijke gebieden.
 • Zakelijk Fiber
  Verbindingen tot 1Gb symmetrisch voor  klanten op bedrijventerreinen en industriegebieden. Van KPN, Eurofiber, Tele2 en NDIX.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering & RoutIT informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie