Dataverbindingen zijn een bedrijf kritisch onderdeel geworden met een breed aanbod van oplossingen. Drechtstad Automatisering is niet alleen in staat om een product te leveren maar nog belangrijker om het juiste advies te geven voor je bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht of het een eenvoudige ADSL verbindingen is of een geavanceerde redundante glasvezelverbinding, de toegepaste oplossing sluit aan bij je behoefte.

Ziggo zakelijk: De oplossing voor het MKB

Je weet hoe belangrijk het is om altijd goed bereikbaar te zijn. Via internet en telefoon. Het liefst niet te ingewikkeld, met goede service en uiteraard voor een scherpe prijs. Dat kan nu, met Connect MKB van Ziggo. Dit biedt specifieke telecom-oplossingen voor het MKB, waarbij kwaliteit en gemak voorop staan. Hiermee ben je altijd bereikbaar én in controle.

Aanbod Ziggo zakelijk

Een overzichtelijk aanbod, zelf samen te stellen en in te regelen. Flexibel en schaalbaar op elk gewenst moment. Dat is Connect MKB van Ziggo. Het supersnelle internet (tot 500Mb/s via de kabel) vormt de basis. Op de website van Ziggo lees je meer over de mogelijkheden van bellen over IP, professioneel wifi voor de zaak, PIN en andere functionaliteiten vaak in combinatie met acties.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering & Ziggo informeren over Ziggo mobiel. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie