De voordelen van het internet zijn bekend, maar door deze wereldwijde openheid wordt security een steeds belangrijker topic bij het ontwerp en beheer van je ICT omgeving. Het voortdurend veiligstellen van data is van onmisbaar belang voor de continuïteit van je organisatie en ook een wettelijke verplichting waar je als ondernemer wel aandacht aan moet besteden.

Security: Ongewenst bezoek buiten de deur

Het is niet meer de vraag of we een keer het slachtoffer worden van een aanval of besmetting van het bedrijfsnetwerk, maar wanneer…?

Toch kun je met elkaar wel de nodige maatregelen nemen om het de “slechteriken” zo moeilijk mogelijk te maken. Bij de keuze van onze leveranciers en bijbehorende producten stellen we duidelijke voorwaarden wat betreft expertise, ondersteuning en visie. Verder moeten de aangeboden producten wat betreft prijs, prestatie en groeipad aansluiten bij de behoefte die we als MKB ondernemer hebben.

Samenwerken met Drechtstad Automatisering betekent dat we samen de risico’s in kaart gaan brengen om vervolgens samen een plan te maken van waaruit we de nodige aanpassingen kunnen doorvoeren. Toch is goede Security geen statische oplossing maar juist een heel dynamisch proces. Doordat wij bewuste keuzes maken vanuit ons managed portfolio, kunnen we vanuit onze onderhoud en beheer diensten ook borgen dat de ICT infrastructuur ook altijd volledig up to date is en voldoet aan de meest recente marktstandaarden.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie