Wie kent niet de berichten dat er een aanzienlijk bedrag ergens op een bankrekening staat, of de heel vertrouwd lijkende link naar de bank, overheidsinstelling ed. Het is heel menselijk dat we een keer op de knop drukken….
Voor deze vorm van beveiliging is het dan ook van het grootste belang dat met de beste technieken en partners wordt samengewerkt.

High level ESET mailbeveiliging

Kunnen we ons nog een leven voorstellen zonder mail? Dagelijks ontvangen we berichten van bekende relaties, maar helaas zijn er ook genoeg anderen die dit medium gebruiken in de hoop dat je het bericht opent waardoor een toegang tot je systeem kan worden gecreëerd, met alle gevolgen van dien. Laten we voorop stellen dat welke oplossingen je ook kiest het nooit waterdicht is.

Mailbeveiliging

Als Drechtstad Automatisering adviseren we voor een optimale mailbeveiliging een drietraps model:

  1. Firewall oplossing ( op basis van WatchGuard )
  2. Anti-Spam oplossing. DA biedt hiervoor een Hosted Managed Anti-Spam oplossing op basis van Baracuda
  3. Anti-virus op zowel de Exchange Server als de Outlook client. DA heeft binnen haar managed portfolio de keuze gemaakt voor de producten van Eset.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie