ID Agent van Kaseya Kaseya verkoopt software-tools die ontworpen zijn om het dagelijkse werk van IT-afdelingen en outsourced infrastructuur management-providers te vereenvoudigen. Wat kan dit…

Lees verder

ID Agent van Kaseya

Kaseya verkoopt software-tools die ontworpen zijn om het dagelijkse werk van IT-afdelingen en outsourced infrastructuur management-providers te vereenvoudigen.

Wat kan dit product voor jouw bedrijf doen op het gebied van Security:

ID-agent combineert de mens en de verfijnde Dark Web Intelligence met zoekmogelijkheden te identificeren, te analyseren en proactief bewaken voor gecompromitteerd of gestolen werknemer en klantgegevens van een organisatie.
ID Agent biedt onder meer een threat intelligence-platform genaamd Dark Web ID. Dit platform monitort dus de activiteit op dark web-websites, zoals hacker-fora. Mochten de e-mailadressen en wachtwoorden van werknemers of klanten ergens verschijnen, dan wordt jouw bedrijf hiervan op de hoogte gesteld.

Meer weten?

Bezoek de website van Kaseya voor meer product informatie of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen:

Meer informatie