In je organisatie is Internet ontsluiting net zo gewoon als het hebben van een entree. Je wilt controle over wie toegang heeft en ongewenste toegang wil je absoluut voorkomen. Ondanks deze gelijkenis, is de praktische uitvoering geheel verschillend. Met de opkomst van Internet is er ook een geheel nieuwe vorm van criminaliteit ontstaan. Drechtstad Automatisering stelt digitale beveiliging dan ook als één van de prioriteiten bij het formuleren van de ICT samenwerking en doelstellingen.

Watchguard beveiliging: Keep the bad guys out!

De “slechteriken” zien we niet meer maar bevinden zich ergens in het digitale ecosysteem. Bewust maar veelal ook onbewust vanuit een bepaalde kick wordt je internetconnectie op de meeste slinkse wijze aangevallen in de hoop dat er een voet tussen de deur komt met alle gevolgen van dien. Het is een utopie om te verwachten dat een product of oplossing 100% garantie geeft omdat het een voortdurende kat en muis spel is tussen de good & bad.

Drechtstad Automatisering investeert al vele jaren in kennis en kunde op beveiliging. Er is dan ook een bewuste keuze gemaakt voor het portfolio van Watchguard. Onze medewerkers zijn opgeleid volgens de hoogste eisen en kunnen ondersteuning bieden op elk niveau.

De Watchguard Firebox-serie is de Next-Generation firewall (NGFW) met de hoogste doorvoersnelheid in de lijn van multifunctionele firewalls met Application Control. Deze schaalbare nieuwste serie firewalls biedt een nog hoger niveau van beveiliging en betrouwbaarheid. Begin met een standaard NGFW configuratie en breidt deze in de toekomst verder uit met security functionaliteiten die aansluiten bij je eisen en wensen.

Drechtstad Automatisering & Watchguard

  • Competive Trade-in korting : ruil je oude firewall in met interessante kortingen
  • Verlengingen : je huidige licenties verlengen ? Trade up model ? In overleg met Watchguard stellen we een special BID samen
  • Engineering : installatie of een second opinion gewenst ? Onze engineers hebben de theoretissche & praktische ervaring
  • Managed Firewall : de producten en oplossingen volledig in beheer tegen overzichtelijke maandelijkse kosten
  • Waarom Watchguard ? : Top Five Reasons to Buy WatchGuard

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering & WatchGuard informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 en vraag naar Ron de Swart of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie