Dé oplossing op het gebied van totaalcommunicatie waar internet, vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd en combinaties met kantoorsoftware en mobiel beheerapplicaties mogelijk zijn. Optimale bereikbaarheid en samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie- en mobiele data-oplossing groot.

telefonie, schaalbaar & eenvoudig

KPN één is een oplossing die het mogelijk maakt om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten je bedrijf. Bijvoorbeeld door snel het aantal gebruikers toe te voegen of te verwijderen en eenvoudig extra functionaliteiten toe te voegen. KPN ÉÉN biedt die flexibiliteit en de zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Maar bovenal biedt KPN ÉÉN overzicht en eenvoud, zodat je meer tijd hebt voor je kernactiviteiten.

De voordelen

  • Eenvoudig en zorgeloos – Met KPN ÉÉN via Drechtstad Automatisering heb je het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing.
  • Onbeperkt bellen – Met KPN ÉÉN bel je vanaf je vaste en/of mobiele telefoon – afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel – onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. De gesprekstarieven voor internationaal bellen en voor bellen naar servicenummers brengen wij apart in rekening.
  • Geen investering in telefooncentrale nodig – Je hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als je overstapt naar KPN ÉÉN. De meeste telefooncentrale functionaliteiten worden direct vanuit het netwerk aangeboden.  Daarnaast ben je altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform steeds up-to-date wordt gehouden. Je beschikt dus altijd over de meest recente telefooncentrale in de Cloud.
  • Zapper – Dit is een app voor je mobiele telefoon of tablet waarmee de telefooncentrale functionaliteiten beschikbaar zijn. Zo kun je te allen tijde je bereikbaarheidsinstellingen aanpassen. Integratie van vaste en mobiele telefonie is hierdoor binnen handbereik.

Meer weten?

Laat je door Drechtstad Automatisering informeren. Bel voor een afspraak en/of een gedegen advies op basis van je situatie en behoeften via 078-630 74 41 of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Meer informatie