KANTOORAUTOMATISERING ALS TOPPRESTATIE

Drechtstad Automatisering  is hiervoor je partner bij uitstek. Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties. Dit is voor het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering.

TEAM

Wil een topsportteam op het hoogste niveau presteren zullen ze de beschikbare technieken zo optimaal mogelijk moeten inzetten. Verder is het van belang dat ze langs de lijn ondersteund worden door een team wat dezelfde performance levert.
Drechtstad Automatisering maakt deze slag naar de samenwerking met haar relaties. Wij willen je optimaal laten presteren en samen het beste resultaat bereiken.

TECHNIEK OP HOOG NIVEAU

Hoe goed en gemotiveerd je team ook is, wanneer de gebruikte technieken achterhaald zijn, zullen ze nooit op het hoogste niveau kunnen presteren. Het is zaak dat techniek en team synergie vormen.
Drechtstad Automatisering heeft bijna 30 jaar ervaring in de ICT branch en blijft de technologische ontwikkelingen volgen die aansluiten bij de wensen en groei van onze klanten.

(ON)VERWACHTE ELEMENTEN

Met de juiste tooling en management kunnen we de continuïteit van de door ons beheerde netwerkomgevingen waarborgen en waar nog pro-actief ingrijpen.
Toch zijn er elementen die zich uit onverwachte hoek voordoen en die de functionaliteit van het systeem beïnvloeden. Juist deze momenten vragen de persoonlijke samenwerking met een partner. Tot aan een 7×24 uurs servicedienst kan Drechtstad Automatisering deze ondersteuning bieden.

REGIO

Drechtstad Automatisering heeft een breed portfolio van diensten & oplossingen. Wat betreft de doelgroep richten we ons op de Drechtsteden en een omtrek van ca 40 kilometer. Binnen dit gebied zijn we van mening dat we onze relaties nog de persoonlijke aandacht kunnen geven en ook indien gewenst snel kunnen reageren.
Ook het merendeel van onze medewerkers is woonachtig binnen dit gebied en heeft dus een bepaalde binding. Tot slot zijn onze zakelijke en maatschappelijke netwerkactiviteiten ook verbonden aan de regio. Zo zijn we oa lid van:

  • Business Netwerk Drechtsteden
  • Business Club Drechtsteden

DUURZAME MOBILITEIT

In steeds toenemende mate laat ons vakgebied toe dat we werkzaamheden vanuit onze kantooromgeving kunnen uitvoeren. Vanuit een praktisch oogpunt en zeker ook door de blijvende vraag naar persoonlijk contact op de werkvloer, voeren we toch geregeld bezoeken op locatie uit. Bij de samenstelling van ons wagenpark hebben we de bewuste keuze gemaakt voor hybride modellen. Gelet op de veelal korte reisafstanden behalen we zo een optimaal rendement en dragen bij aan een verlaagde CO2 uitstoot.

SPONSORING

Zoals al in onze firmanaam is opgenomen hebben wij een sterke binding met de Drechtsteden regio. Naast onze zakelijke activiteiten binnen dit gebied hebben we ook een culturele en maatschappelijke betrokkenheid.

Ook de verwijzing naar topsport is een van de pijlers waarop we de aanpak van onze ICT activiteiten hebben gebaseerd. Maar voor de jeugd is het beoefenen van sport veel meer dan alleen de prestatie…..
Drechtstad Automatisering sponsort daarom diverse regionale sportverenigingen. Je vindt ons onder andere terug bij:

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS