Kantoorautomatisering als topprestatie

Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering. Drechtstad Automatisering  is hiervoor je partner bij uitstek.

<?php the_title(); ?>

Team

Wil een topsportteam op het hoogste niveau presteren zullen ze de beschikbare technieken zo optimaal mogelijk moeten inzetten. Verder is het van belang dat ze langs de lijn ondersteund worden door een team wat dezelfde performance levert.
Drechtstad Automatisering maakt deze slag naar de samenwerking met haar relaties. Wij willen je optimaal laten presteren en samen het beste resultaat bereiken.

<?php the_title(); ?>

Techniek

Hoe goed en gemotiveerd je team ook is, wanneer de gebruikte technieken achterhaald zijn, zullen ze nooit op het hoogste niveau kunnen presteren. Het is zaak dat techniek en team synergie vormen.
Drechtstad Automatisering heeft bijna 30 jaar ervaring in de ICT branch en blijft de technologische ontwikkelingen volgen die aansluiten bij de wensen en groei van onze klanten.

<?php the_title(); ?>

Elementen

Met de juiste tooling en management kunnen we de continuïteit van de door ons beheerde netwerkomgevingen waarborgen en waar nog pro-actief ingrijpen.
Toch zijn er elementen die zich uit onverwachte hoek voordoen en die de functionaliteit van het systeem beïnvloeden. Juist deze momenten vragen de persoonlijke samenwerking met een partner. Tot aan een 7×24 uurs servicedienst kan Drechtstad Automatisering deze ondersteuning bieden.

<?php the_title(); ?>

Regio

Drechtstad Automatisering heeft een breed portfolio van diensten & oplossingen. Wat betreft de doelgroep richten we ons op de Drechtsteden en een omtrek van ca 40 kilometer. Binnen dit gebied zijn we van mening dat we onze relaties nog de persoonlijke aandacht kunnen geven en ook indien gewenst snel kunnen reageren.
Ook het merendeel van onze medewerkers is woonachtig binnen dit gebied en heeft dus een bepaalde binding. Tot slot zijn onze zakelijke en maatschappelijke netwerkactiviteiten ook verbonden aan de regio. Zo zijn we oa lid van:

  • Business Netwerk Drechtsteden
  • Business Club Drechtsteden

Over ons Ron de Koe

Inspireert het team al ruim 25 jaar. Creëert dagelijks motivatie en met overtuigende kracht zet hij de koers uit. Vol innoverende ideeën en een heldere visie op de huidige en toekomstige ICT toepassingen.

Ron de Koe

Directeur/eigenaar

Over ons Ron de Swart

Ruim een ¼ eeuw de adviseur & specialist op onze sales afdeling. Objectief, enthousiast & leergierig. Altijd bezig met innovatie en deelt dit graag met zijn relaties door het geven van een goed en eerlijk advies.

Ron de Swart

(Pre) sales advies

Over ons Irene Haaksema

Irene Haaksema

Back-office & sales support

Over ons Ragna van de Graaf

Rots in de branding voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden . Empathische open instelling, flexibel en daagt zichzelf dagelijks uit tot verdere ontwikkeling, perfectie & klanttevredenheid van onze Servicedesk

Ragna van de Graaf

Backoffice

Over ons Hans van Assen

Ruime en brede ervaring in de IT support. Met zijn kennis analyseert hij de issues. Zijn inlevingsvermogen en geduld zorgen voor een begrepen gevoel en opgeloste issues op de 1e lijns Servicedesk.

Hans van Assen

Servicedesk engineer

Over ons Theo de Mie

Theo de Mie

Servicedesk medewerker

Over ons Miguel Hofstede

Specialist in “cloud oplossingen“. Microsoft 365, Onedrive, Sharepoint, Dynamics 365. Met passie, kennis en empathie zorgt hij voor meer efficiëntie binnen je bedrijf. Modernisatie en innovatie van je processen.

Miguel Hofstede

365 adviseur via TROTS! Business Partners

Over ons Sandra Hop-van Krimpen

Sandra Hop-van Krimpen

365 adoptie consultant via TROTS! Business Partners

Over ons Ernst-Jan Reinders

Al bijna 20 jaar, de specialist in het ontwikkelen van maatwerk. Meedenkend, analytisch en kritisch bouwt hij software applicaties geheel naar wens.

Ernst-Jan Reinders

Software ontwikkelaar

Over ons Tim Stolk

Een gepassioneerde IT engineer, breed in kennis en ervaring met een specialisatie in VOIP, Security en WiFi. Gedetailleerd in zijn vak, onderzoekt en analyseert.

Tim Stolk

Systeem & Netwerk specialist

Over ons Louis Reedijk

Een gedreven IT specialist, vakman in hart en nieren met een ongekend analytisch vermogen. Doorgrond de issues en lost ze op met kennis, ervaring en passie.

Louis Reedijk

Systeem & Netwerk specialist

Over ons Rob van der Meijden

Rob van der Meijden

Cloud & Netwerk specialist