Managed Portfolio ICT van onze partners

Langdurige samenwerking voor zowel klanten als leveranciers zijn bij Drechtstad een “must”.

Drechtstad Automatisering maakt in haar aanbod duidelijk de keuze voor een Managed Portfolio ICT.

Dit zijn producten en oplossingen waar we continue onze kennis en kunde van op peil houden en ook in nauw contact staan met de leverancier om zo samen de optimale toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Guardian360

“Drechtstad Automatisering ziet informatiebeveiliging niet als optie, maar als een essentieel onderdeel van haar dienstverlening. Betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data en de IT-omgeving van haar klanten moet optimaal zijn, zodat incidenten voorkomen kunnen worden. We zijn blij dat we hier met het Guardian360 platform een bijdrage aan kunnen leveren!”

WatchGuard

Kwaliteit, kennis en kunde, daarmee onderscheidt Drechtstad Automatisering zich van de concurrentie. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van ICT-infrastructuur, het fundament voor een optimaal functionerende ICT-omgeving en staan in voor dataveiligheid, een belangrijke voorwaarde voor bedrijfscontinuïteit. De security-oplossingen variëren van netwerkbeveiliging door toegangscontrole tot aan Watchguard UTM-oplossingen.

ESET

Dedicated, flexibel en altijd op zoek naar de beste technologie om de digitale wereld van hun klanten optimaal te beschermen. DA kent ons gehele ESET Security portfolio en kan je helpen met een professioneel advies op maat. Samen streven we naar maximale productiviteit van jouw onderneming.
De medewerkers van Drechtstad Automatisering beschikken in deze over het juiste inzicht, de kennis en ervaring. In 2017 zijn zij gepromoveerd naar Platinum partner.

RoutIT

RoutIT levert internet-, cloud- en communicatie-oplossingen waarmee Drechtstad Automatisering haar klanten de beste ICT-totaaloplossing biedt. Zo is Drechtstad Automatisering hét aanspreekpunt voor de zakelijke klant in de Drechtsteden regio.

Wij werken ook met: