Sponsering 1

Wil een topsportteam op het hoogste niveau presteren zullen ze de beschikbare technieken zo optimaal mogelijk moeten inzetten. Verder is het van belang dat ze langs de lijn ondersteund worden door een team wat dezelfde performance levert.
Drechtstad Automatisering maakt deze slag naar de samenwerking met haar relaties. Wij willen je optimaal laten presteren en samen het beste resultaat bereiken.

Sponsoring ASWH JO9-3

ICT is vooruitgang, ondernemen is groeien! Dat is in de voetbalwereld niet anders.

Wij zijn trots om te kunnen delen dat de JO9-3 van v.v. ASWH te Hendrik-Ido-Ambacht dit seizoen wordt gesponsord door DA en door Visionintelligence.ai.

Onze JO9-3 is naast veelbelovend ook boven alles enorm gedreven en genieten van een lekkere pot voetbal met elkaar. Opgeven kennen de knullen niet en de trainers motiveren en sturen de jongens met veel enthousiasme en energie in de juiste richting!

Dat is in onze wereld van IT niet anders, gedrevenheid om onze klanten te voorzien van de beste support en adviezen waardoor de continuïteit hoog blijft en onderbrekingen uitblijven. Daarnaast werken wij met onze klanten intensief aan het verhogen van de Cyberweerbaarheid in de vorm van goede (mail) security en phishing trainingen voor de medewerkers.

Namens DA wensen wij de JO9-3 een topseizoen toe, zet hem op jongens!

kijk ook eens op ASWH.nl

Dordrechtse Mixed Hockey Club

Zoals al in onze firmanaam is opgenomen hebben wij een sterke binding met de Drechtsteden regio. Naast onze zakelijke activiteiten binnen dit gebied hebben we ook een culturele en maatschappelijke betrokkenheid.

Ook de verwijzing naar topsport is een van de pijlers waarop we de aanpak van onze ICT activiteiten hebben gebaseerd. Maar voor de jeugd is het beoefenen van sport veel meer dan alleen de prestatie…..
Drechtstad Automatisering Is daarom trots om sponsor te zijn van de Dordrechtse Mixed Hockey Club!

Kijk ook eens op DMHC.nl

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS