Alleen voor echte IT professionals…

Drechtstad Automatisering heeft duidelijk de focus gelegd op virtualisatie, connectivity, security en cloudoplossingen. Onze klanten kiezen veelal voor hybride oplossingen en verwachten van ons een projectmatige aanpak bij de implementatie. De continuïteit en stabiliteit wordt gewaarborgd met een 7×24 beheeroplossing. Begrippen en technieken die van jou vragen om certificering, ruime ervaring bij vergelijkbare dienstverlenende organisatie, de mentaliteit van een teamplayer maar ook zeer specifieke persoonlijke kenmerken.

Kernwoorden voor deze functie zijn:

  • Deel uitmaken van een informeel team
  • Aantoonbare Microsoft Certificering
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Samen verder willen bouwen aan Cloudtoepassingen waaronder Office 365, Azure maar zeker ook VOIP
  • Gedreven en leergierig

Uiteraard beschikken wij over een veel uitgebreider profiel voor de betreffende functie. Maar vanuit onze visie over persoonlijk contact willen we je graag persoonlijk ontmoeten en een verdere toelichting geven.

Geïnteresseerd?

Vul dan het sollicitatieformulier in of stuur je cv met motivatie tav Ron de Koe sollicitaties@drechtstad.info. Op basis van een eerste selectie nodigen we je dan graag uit voor een kennismaking. Hierbij denken we trouwens niet aan een van onze spreekkamers, maar meer aan een informele omgeving waar we elkaar op ongedwongen wijze kunnen leren kennen.