ASSORTIMENT

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, werkstation, monitor of printer? Of juist naar een Headset, Firewall of On-Prem Serveroplossing? Je kunt hier een afspraak inplannen met onze adviseurs zodat wij met je mee kunnen denken naar de best passende oplossing voor jouw wensen.

Bel ons

Netwerk Infrastructuur

Als ondernemer wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces..
Meer info

Werkplekken

Zijn je werkplekken aan vervanging toe maar weet je niet precies wat je nodig hebt om niet te veel uit te geven maar toch de snelheid en stabiliteit wilt zien om de groei van jouw firma te realiseren?
Meer info

Printing

Bent u het zat om uw printers te beheren? Laat ons het proces overnemen en uw tijd vrijmaken. Wij bieden complete printerbeheerdiensten die ervoor zorgen dat uw apparaten probleemloos blijven werken.
Meer info

Back-up devices

Veel bedrijven onderschatten het organiseren van een goede back-up. Als je data kwijt bent of je wordt gehackt wil je natuurlijk dat je data te allen tijde veilig is weggeschreven.
Meer info

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS