KANTOORAUTOMATISERING ALS TOPPRESTATIE

Drechtstad Automatisering is hiervoor je partner bij uitstek. Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties. Dit is voor het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering.

Directeur/eigenaar

Inspireert het team al ruim 25 jaar. Creëert dagelijks motivatie en met overtuigende kracht zet hij de koers uit. Vol innoverende ideeën en een heldere visie op de huidige en toekomstige ICT toepassingen.

Technisch Directeur

Nuchter, sympathiek en analytisch, deze kwaliteiten komen goed tot zijn recht in het adviseren en ondersteunen van het DA team en onze relaties.
Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT wereld en zijn uitgebreide, brede technische kennis behoudt hij het overzicht van A tot Z. Deze Fries van origine bouwt met ons verder aan de bestaande en toekomstige ICT dienstverlening.

MICHAEL VRIJLAND

ICT Adviseur

Altijd enthousiast, betrokken en een mensen mens. In zijn adviserende rol gaat Michael in op de ICT behoeftes van de klant. Ook het inzichtelijk en beheersbaar maken van de ICT kosten pakt hij graag met je op.

ICT BEHEER

Onze DA Virtuele Engineer is altijd aan het werk voor onze relaties, nooit moe, geen pauzes nodig, DAVE doet niet aan lunchen. DAVE houdt 24×7 jouw netwerk in de gaten en biedt verschillende mogelijkheden van ICT beheer waaronder signaleren, attenderen, acteren en informeren. Hierdoor kun jij de focus leggen waar deze het meest effectief is, op jouw bedrijfsvoering!

Customer Service Manager

Een ervaren ICT Service Manager. De basis is de beschreven afspraak, maar in de praktijk de volle aandacht voor de kwalitatieve uitvoering van de overeengekomen dienstverlening. Verbinder tussen techniek en gebruiker.

ServiceDesk planning

Rots in de branding voor alle organisatorische werkzaamheden bij onze ServiceDesk . Empathische open instelling, flexibel en daagt zichzelf dagelijks uit tot verdere ontwikkeling, perfectie & klanttevredenheid van onze service activiteiten.

Senior ServiceDesk engineer

Ruime en brede ervaring in de IT support. Met zijn kennis analyseert hij de issues. Zijn inlevingsvermogen en geduld zorgen voor een begrepen gevoel en opgeloste issues op de 1e lijns ServiceDesk.

ServiceDesk monitoring engineer

De backbone van onze ServiceDesk. Analyseert en onderzoekt de dagelijkse meldingen. Jarenlange ervaring en veel technische kennis zorgen voor de juiste vervolgacties en proactief ingrijpen.

JORDY VREUGDENHIL

Senior ServiceDesk engineer

Rustige, stabiele en zeer ervaren 2e lijn ServiceDesk engineer. Denkt in oplossingen en adequaat handelen zodat beschikbaarheid en continuïteit van een ICT omgeving gewaarborgd blijft.

Een aanpakker met een no-nonsense mentaliteit. Met haar open, directe en betrokken aanpak staat zij relaties te woord en werkt zij met de DA ServiceDesk collega’s naar een optimaal resultaat. Gezellig, leergierig en klantvriendelijk zijn wat steekwoorden die Elsbeth meer dan waarmaakt.  

Medior ServiceDesk engineer

Rustig, leergierig, onderlegd in VoIP en MS365. Door middel van heldere probleemanalyse en adequate oplossingen is Joris steeds op zoek naar de beste oplossing en is hij pas tevreden als de klant dat is.

Systeem & Netwerk specialist

Een gedreven IT specialist, vakman in hart en nieren met een ongekend analytisch vermogen. Doorgrond de issues en lost ze op met kennis, ervaring en passie.

VOIP & Security specialist

Met zijn ruime kennis van VoIP (telefonie), Security en Microsoft 365 luistert Justin naar de wensen van onze klanten, ziet de mogelijkheden en zet deze wensen als ervaren teamplayer om in oplossingen binnen een gedegen IT-omgeving.

Cloud & Netwerk specialist

Beschikt over een brede kennis van IT met een duidelijke voorkeur voor de Microsoft Cloud oplossingen . Gretig om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Accuraat, punctueel & gepassioneerd.

Support & Netwerk engineer

Als netwerk engineer combineert hij technische expertise met een sociaal inzicht. Focus, punctualiteit en vooruitstrevend om efficiënte oplossingen te implementeren in de steeds veranderende wereld van IT.

(365) Applicatie ontwikkelaar

Voor de ontwikkeling van een maatwerk toepassing, Microsoft 365 PowerApp of PowerBI dashboard gaat hij de uitdaging aan. Meedenkend, analytisch en kritisch bouwt hij aan de digitale toekomst van je onderneming

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS