SECURITY MET GUARDIAN360°

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, werkstation, monitor of printer? Of juist naar een Headset, Firewall of On-Prem Serveroplossing? Je kunt hier een afspraak inplannen met onze adviseurs zodat wij met je mee kunnen denken naar de best passende oplossing voor jouw wensen.

WAAROM ZIJN WIJ PARTNER GEWORDEN VAN GUARDIAN360?

Kwetsbaarheden en bedreigingen veranderen dagelijks en komen zowel van buiten als van binnenuit. Zelf bijhouden is bijna onmogelijk en een jaarlijkse penetration test is vaak niet voldoende.

Daarom zijn wij partner geworden van het Guardian360 platform!
Met het Guardian360 platform realiseer je real-time ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van jouw applicaties en IT-infrastructuur. Dit centrale security platform maakt gebruik van de zelfontwikkelde 360 graden Threat Vector Analyse. Hiermee analyseert, signaleert en beveiligt Guardian360 alle dataverkeer van buiten naar binnen én controleert je netwerk van binnenuit.

SECURITY AS A SERVICE

Guardian360 scant op meer dan 80 verschillende netwerkpoorten en 85.000 bedreigingen. Alles wat zich in en buiten jouw netwerk begeeft wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen zorgt het platform voor een snelle detectie, die via een dashboard inzichtelijk wordt gemaakt.  Afwijkingen worden zeer snel vastgesteld, door resultaten te vergelijken met eerdere scans.

ONDERSTEUNT UW COMPLIANCY

Ook toetst het platform bedreigingen aan verschillende normen en richtlijnen (onder andere ISO27002, DIGID, BIG en NEN7510). Je hebt dus altijd inzicht in jouw compliancy, zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen. Indien gewenst voorzien wij je van eerlijke rapportage, waarin er in normaal Nederlands uitlegt wordt wat er beter kan. Wij helpen je graag die adviezen in de praktijk te brengen, of door proactief in te grijpen. Het platform scant en test bovendien zonder dat de IT infrastructuur trager gaat werken, zodat je altijd door kunt met jouw dagelijks werk.

GRATIS SECURITY-SCAN?

Wij sturen je graag de link om je site gratis te laten scannen. Laat hieronder je naam en email achter:

GUARDIAN360

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS