WATCHGUARD

WatchGuard WatchGuard® Technologies, Inc is een wereldwijd leider op het gebied van geïntegreerde, multifunctionele zakelijke security-oplossingen. Deze combineren op intelligente wijze industry-standard hardware, best-in-class security-voorzieningen…

WatchGuard® Technologies, Inc is een wereldwijd leider op het gebied van geïntegreerde, multifunctionele zakelijke security-oplossingen. Deze combineren op intelligente wijze industry-standard hardware, best-in-class security-voorzieningen en policy-gebaseerde beheertools. WatchGuard levert gebruikersvriendelijke maar krachtige bescherming voor honderdduizenden bedrijven en organisaties wereldwijd.

Producten
• Security Appliances
• Next-Generation Firewall
• Unified Threat Management
• Veilig Wi-Fi
• Virtuele Oplossingen

WATCHGUARD
onderscheidt zich door onder meer schaalbaarheid door hardware ontwikkelingen:
Doordat WatchGuard gebruik maakt van standaard hardware bent u ervan verzekerd direct de laatste processor ontwikkelingen van onder meer Intel en Freescale te kunnen benutten.

Beste-van-alles technologie: WatchGuard’s modulaire architectuur is gebaseerd op het Fireware besturingssysteem en maakt gebruik van de volledige versies van toonaangevende scanning engines van onze partners . Dit verzekert je van de beste security op ieder prijsniveau en van maximale flexibiliteit om klaar te zijn voor de toekomst.

Toonaangevende management tools: WatchGuard’s policy-gebaseerde management console biedt een eenduidige interface om heel eenvoudig alle security engines centraal te kunnen configureren en beheren. Tevens biedt het de flexibiliteit om de volledige netwerk security vanaf iedere locatie (zoals van een hoofdkantoor naar lokale vestigingen) te kunnen beheren zonder hiervoor management software te installeren.

De veelgeprezen WatchGuard Dimension™ management tool filtert een enorme veelheid aan gegevens tot inzichtelijke trends en kritische gebeurtenissen om heel effectief potentiële gevaren en productiviteitsrisico’s te voorkomen. Gebruikmakend van een publieke of privé cloud-omgeving vraagt Dimension voor gebruik geen verdere software installatie en werkt met iedere browser.

MEER WETEN?
Bezoek de website van WatchGuard voor meer product informatie of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS