2FA

Misschien wel 1 van de meest belangrijke manieren om jouw account én jouw werkplek te beveiligen. Met 2FA (Twee Factor Authenticatie) voer jij altijd de verificatie uit als persoon. Via een app op je telefoon of door middel van een sleutelhanger (token) bevestig je met vingerafdruk, irisscan of cijfercode dat jij diegene bent die toegang wil hebben tot het account of je werkplek.

Als je op zoek bent naar een extra beveiligings laag voor jouw Microsoft 365-accounts of werkplekken, is twee-factorauthenticatie (2FA) een geweldige optie. 2FA voegt een extra stap toe aan het aanmeldingsproces, meestal in de vorm van een code die wordt gegenereerd door een app op jouw telefoon of een sleutelhanger (token). Dit zorgt ervoor dat zelfs als iemand je wachtwoord heeft, kan hij geen toegang krijgen tot je account tenzij hij ook de code heeft.

Watchguard 2FA

Watchguard 2FA zorgt voor een extra beveiligings laag op het inloggen op de werkplek of het notebook. Door middel van een APP of een sleutelhanger (token) wordt gevraagd om te bevestigen dat jij als persoon in wilt loggen op jouw werkplek. Wanneer je notebook wordt gestolen of verloren raakt kunnen cybercriminelen dus niet zomaar meer inloggen!

Microsoft 2FA

is een geweldige manier om je gegevens te beschermen en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan jouw Microsoft 365-account. Als je al Microsoft 365 gebruikt, is de kans groot dat je de optie al hebt, dus het kost je dus mogelijk niets extra!

Neem voor meer informatie even contact met ons op!

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS