ESET

Bescherming van de digitale wereld ESET is een wereldwijd merk met meer dan honderd miljoen gebruikers in 180 landen. ESET helpt bedrijven bij het beveiligen…

BESCHERMING VAN DE DIGITALE WERELD

is een wereldwijd merk met meer dan honderd miljoen gebruikers in 180 landen. ESET helpt bedrijven bij het beveiligen van hun volledige digitale wereld. Kiezen voor ESET betekent profiteren van meer dan 25 jaar kennis in de antivirus industrie.
ESET beschikt over de volgende eigenschappen:
Goede performance Snelle prestatie en een lage systeembelasting. ESET producten hebben weinig invloed op jouw hardware, waardoor er meer kracht overblijft om te genieten van de overige software die je gebruikt.
Effectief. Met zijn uitzonderlijke detectiewaarden houdt ESET jouw gegevens veilig.
Slim. Door middel van de proactieve heuristiek, slimme software voor het opsporen van honderden bedreigingen en unieke gedragstechnieken, is ESET voorspellend en nauwkeurig.
Gebruiksvriendelijk. ESET software laat je doen wat belangrijk is voor jou. De eenvoudige bediening en het flexibele design geeft jou een betere gebruikerservaring, het systeem geeft weinig tot geen valse meldingen en voorkomt vertragingen.

DE SECURITY SERVICES

Prognose
Gesignaleerde malware probeert zo lang mogelijk verborgen te blijven binnen jouw netwerk. Om te voorkomen dat je wordt getroffen door een aanval is het van belang tijdig op de hoogte te zijn van de risico’s die jouw bedrijf loopt.
Preventie
De mens is de belangrijkste en tegelijkertijd de zwakste schakel bij de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens. Men is zich vaak niet bewust van deze sleutelrol. ESET Security Awareness creëert bewustwording onder jouw medewerkers en bewapent hen tegen cybercrime door educatie.
Perceptie
Cybercriminelen zijn zich bewust van de kwetsbaarheid van jouw medewerkers en misbruiken deze om toegang tot jouw bedrijfsdata te verkrijgen. Jouw bedrijf staat via systemen in verbinding met de buitenwereld en is daardoor door iedereen, waaronder ook cybercriminelen, op afstand te benaderen.
Productieve oplossing
Wanneer jouw bedrijf door een cyberaanval wordt getroffen, is het van belang dat de malware zo snel mogelijk en adequaat wordt verwijderd. Natuurlijk wil je ook inzicht in het verloop van het incident, en hoe de infectie tot stand is gekomen.

MEER WETEN?
Bezoek de website van ESET voor meer product informatie of vul het informatie aanvraag formulier in zodat wij contact kunnen opnemen:

eset gold partner