Telefonie DIENSTEN

Bellen of gebeld worden is één van de basis functionaliteiten waar iedere medewerker gebruik van maakt en waar we ook van uit gaan dat deze altijd beschikbaar is. Door de ontwikkelingen van internet en IP-verkeer is er een nieuwe vorm van telefonie ontstaan.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en welke telefonie oplossing het beste aansluit bij jouw wensen?

Drechtstad Automatisering heeft bewust de keuze gemaakt voor Hosted Voice Over IP (VOIP) oplossingen. Geen lokale telefooncentrale en schaalbaarheid zijn een aantal van de voordelen. Kies jij liever een telefoonomgeving gebaseerd op aantal gebruikers en dedicated internetverbinding of liever op basis van het aantal gelijktijdige gesprekken?

Van garagebedrijf tot callcenter omgeving. Heb je een eenmanszaak of ben je een grotere MKB-er? Voor iedere situatie en iedere organisatie bieden wij een passende telefonie oplossing.

HOSTED VOIP OPLOSSINGEN

Bij de keuze van onze Hosted VOIP oplossingen werken we zeer nauw samen met onze partners 3CX en KPN/RoutIT. Kies je voor veelzijdigheid of kies je voor een gespreksgarantie doordat de telefoonprovider de Hosted VoIP levert in combinatie met een door de provider geleverde lijn.

Je maakt in alle gevallen zelf de keuze toestellen en/of pc oplossingen op de werkplek.

Als vast onderdeel van ieder telefonie project wordt er natuurlijk tijd gereserveerd voor training en begeleiding van jouw medewerkers zodat ze alle ins en outs kennen en de telefoon gebruiken zoals voorheen met de voordelen van nu.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS