Cybersecurity is een belangrijk aspect in de hedendaagse ICT. Naast de volledige ontzorging van al onze ICT vraagstukken is een onderdeel van het volledig 3D beheer dat DA bij ons uitvoert een cybersecurity awareness training binnen onze firma. Met behulp van beveiliging enerzijds en bewustwording anderzijds beschermen en trainen wij hiermee onze medewerkers en houden we het risico op een cyberaanval zo klein als mogelijk.

conpro

Wat wij zochten hebben we gevonden in DA.

Een vakkundige, lokale ICT-partner die altijd klaarstaat om snel en adequaat storingen te verhelpen en ons op regelmatige basis te adviseren op het gebied van hardware, software, telefonie en cybersecurity.

Wat is er nieuw? Waar hebben wij voordeel bij? Vragen waar DA antwoorden op heeft, ons informeert en waarmee onze ICT-omgeving volledig up-to-date is en blijft. 

Steel Solutions International

Onlangs heeft DA het beheer van onze ICT-omgeving op zich genomen.

Hierbij is het netwerk geëvalueerd en met wat aanbevelingen en aanpassingen hebben zij een veiligere omgeving gecreëerd. De WatchGuard Firewall speelt hierin een cruciale rol. Door het netwerk te op te delen in meerdere VLans is de data beter beveiligd.

De rapportage tools die WatchGuard ons biedt geven een goed inzicht waarbij wij nu zien dat er meer dreiging is vanuit de cybercrime hoek dan wij voorheen ooit vermoedden. 

ERP Trading BV

Drechtstad Automatisering is al jarenlang onze steun en toeverlaat voor al onze ICT uitdagingen, vragen en als hardware leverancier.

De samenwerking was altijd voornamelijk op basis van nacalculatie wat voor ons goed werkte. Doordat continuïteit binnen de ICT steeds belangrijker is geworden de afgelopen jaren hebben wij recentelijk de overstap gemaakt naar volledig ICT beheer met 3D DAVE.

DA ontzorgt en neemt werkelijk de complete ICT omgeving over. Van monitoring tot Servicedesk. Hierdoor voorkomen wij issues of worden ze door DA in de kiem gesmoord.

Dit maakt onze ICT kosten inzichtelijk en te budgetteren waardoor wij ons volledig kunnen focussen op onze eigen business.

Powercem Technologies BV

De Bruyn Intergips afbouw B.V.

De keuze voor DA voor de IT van Maaskade Bevrachters komt vooral door de breedheid die zij hebben in automatiseringskennis.
Naast systeembeheer kunnen wij ook terecht voor VoIP, Office 365 en nieuwe hardware.
Service, expertise en aan ons 24/7 continuïteit bieden zijn voor ons de belangrijkste factoren om een samenwerking aan te gaan.

Maaskade Bevrachters BV

De Bruyn Intergips afbouw B.V.

Kwaliteit, kennis en kunde, daarmee onderscheidt Drechtstad Automatisering zich van de concurrentie. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van ICT-infrastructuur, het fundament voor een optimaal functionerende ICT-omgeving en staan in voor dataveiligheid, een belangrijke voorwaarde voor bedrijfscontinuïteit. De security-oplossingen variëren van netwerkbeveiliging door toegangscontrole tot aan Watchguard UTM-oplossingen.

WatchGuard

Dedicated, flexibel en altijd op zoek naar de beste technologie om de digitale wereld van hun klanten optimaal te beschermen. DA kent ons gehele ESET Security portfolio en kan je helpen met een professioneel advies op maat. Samen streven we naar maximale productiviteit van jouw onderneming.
De medewerkers van Drechtstad Automatisering beschikken in deze over het juiste inzicht, de kennis en ervaring.

ESET

RoutIT levert internet-, cloud- en communicatie-oplossingen waarmee Drechtstad Automatisering haar klanten de beste ICT-totaaloplossing biedt. Zo is Drechtstad Automatisering hét aanspreekpunt voor de zakelijke klant in de Drechtsteden regio.

RoutIT

“Drechtstad Automatisering ziet informatiebeveiliging niet als optie, maar als een essentieel onderdeel van haar dienstverlening. Betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data en de IT-omgeving van haar klanten moet optimaal zijn, zodat incidenten voorkomen kunnen worden. We zijn blij dat we hier met het Guardian360 platform een bijdrage aan kunnen leveren!”

Jan Martijn Broekhof
Guardian360
Guardian360

Bij Valk Welding zit automatisering en robotisering in de genen.
Om ons te richten op Core Business hebben wij in Drechtstad Automatisering de ideale partner gevonden om onze kantoorautomatisering te verzorgen.
“The strong connection” beschrijft onze samenwerking in zijn geheel, wij ervaren dit als prettig en vakkundig.