Optimale digitalisering versterkt de groei van
je onderneming in Hendrik-Ido-Ambacht!

Digitalisatie vormt een cruciaal aspect voor de meeste bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Als ondernemer is het echter niet wenselijk noch haalbaar om je bezig te houden met de diverse aspecten van ICT, zoals systeemimplementatie, onderhoud en beheer, en het waarborgen van continuïteit. Dit is jammer, aangezien een gebrek aan een adequaat ICT-beleid de groei, ontwikkeling en concurrentiekracht van een bedrijf vertraagt.

Wie zijn wij?

Drechtstad Automatisering BV is een regionale ICT-dienstverlener met ruim 30 jaar praktische ervaring. Onze focus ligt op het team en de techniek. Door de juiste inzet hiervan kunnen we flexibel meegaan met de individuele behoefte van onze klanten.

Meer over ons

Groei van je onderneming door continuïteit van jouw ICT in Hendrik-Ido-Ambacht

Als ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht wil je bezig zijn met je eigen business en zo min mogelijk tijd en energie stoppen in ICT-tools die je hierbij moeten helpen. Maar je bent je ook bewust dat juist ICT één van de pijlers is binnen het bedrijfsproces die bijdraagt aan groei en efficiency. Een vertrouwde en heldere samenwerking met een partner volgens jouw wensen is dan de eerste stap.

Maak kennis met Dave! Onze 24/7 virtuele collega in Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, en Zwijndrecht,,

Maak kennis met Dave! Onze 24/7 virtuele collega

Dave is ons concept om met tal van beschikbare tools de ICT-systemen van onze klanten in Hendrik-Ido-Ambacht te controleren en afwijkingen te signaleren. Door procedures en taken te standaardiseren op basis van de kennis van onze engineers en service medewerkers kan Dave bepaalde taken ook zelfstandig uitvoeren. Dit alles moet resulteren in een betrouwbaar en optimaal beschikbaar ICT-systeem waardoor gedigitaliseerde taken daadwerkelijk de efficiency binnen je organisatie vergroten.

Meer over Dave

Een greep uit onze ICT diensten in Hendrik-Ido-Ambacht.

CONNECTIVITEIT

We kunnen het ons toch niet meer voorstellen....! Een wereld zonder connectie naar het internet, je mail, de bedrijfsapplicatie.
Meer info

TELEFONIE

Bellen of gebeld worden is één van de basisfunctionaliteiten waar iedere medewerker gebruik van maakt en waar we ook van uitgaan dat deze altijd beschikbaar is
Meer info

CYBER SECURITY

Het is niet meer de vraag of we een keer het slachtoffer worden van een aanval of besmetting van het bedrijfsnetwerk, maar wanneer...?
Meer info

Wat zijn de voordelen van digitalisering voor mijn onderneming in Hendrik-Ido-Ambacht?

Voordelen van digitalisering zijn onder andere verbeterde efficiency, snellere gegevensverwerking, betere toegang tot informatie, verhoogde klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Wat maakt Drechtstad Automatisering BV uniek als ICT-dienstverlener in Hendrik-Ido-Ambacht?

Drechtstad Automatisering BV onderscheidt zich door ruim 30 jaar praktische ervaring, focus op team en techniek, virtuele collega Dave, betrouwbare samenwerking en expertise in connectiviteit, telefonie en cybersecurity.

Hoe kan connectiviteit bijdragen aan de groei van mijn onderneming in Hendrik-Ido-Ambacht?

Connectiviteit draagt bij aan groei door snelle en betrouwbare internetverbindingen, cloudopslag en toegang tot bedrijfsapplicaties, flexibiliteit en schaalbaarheid, en verbeterde communicatie en samenwerking met online tools.

Hoe kan Drechtstad Automatisering BV mijn onderneming helpen op het gebied van cybersecurity?

Drechtstad Automatisering BV kan je onderneming helpen met beveiligingsaudits, risicoanalyses, implementatie van beveiligingsoplossingen, bewustwordingstrainingen, educatieve programma’s en proactief beheer en monitoring van netwerken en systemen.

Wij werken in alle plaatsen van de Drechtsteden

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS