Optimale digitalisering versterkt de groei van
je onderneming in Hardinxveld-Giessendam!

Voor de meeste bedrijven in Hardinxveld-Giessendam is digitalisering van essentieel belang. Als ondernemer is het echter niet haalbaar of wenselijk om operationeel betrokken te zijn bij de vele keuzes die gemaakt moeten worden bij het opzetten van het ICT-systeem, het onderhoud en beheer ervan, en het waarborgen van de continuïteit. Dit is jammer, omdat een gebrekkig ICT-beleid de groei, ontwikkeling en slagkracht van je bedrijf kan vertragen. Bij ons begrijpen we dit en staan we klaar om je te ondersteunen.

Wie zijn wij?

Met meer dan 30 jaar praktijkervaring is Drechtstad Automatisering BV een regionale leverancier van ICT-diensten. We leggen de nadruk op zowel het team als de technologie. Door deze elementen op de juiste manier te benutten, kunnen we flexibel inspelen op de individuele behoeften van onze klanten.

Meer over ons

Groei van je onderneming door continuïteit van jouw ICT in Hardinxveld-Giessendam

Als ondernemer in Hardinxveld-Giessendam wil je je voornamelijk richten op je eigen bedrijfsactiviteiten, zonder te veel tijd en energie te besteden aan ICT-tools die je zouden moeten ondersteunen. Tegelijkertijd begrijp je dat ICT een essentieel onderdeel is van je bedrijfsprocessen en bijdraagt aan groei en efficiëntie. Daarom is een betrouwbare en transparante samenwerking met een partner die aan jouw wensen voldoet de eerste stap die je wilt nemen.

Maak kennis met Dave! Onze 24/7 virtuele collega in Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, en Zwijndrecht,,

Maak kennis met Dave! Onze 24/7 virtuele collega

Ons concept, genaamd Dave, is ontwikkeld om de ICT-systemen van onze klanten in Hardinxveld-Giessendam te monitoren en eventuele afwijkingen te detecteren met behulp van diverse beschikbare tools. We hebben procedures en taken gestandaardiseerd op basis van de expertise van onze engineers en servicedeskmedewerkers, zodat Dave ook zelfstandig bepaalde taken kan uitvoeren. Dit alles is gericht op het creëren van een betrouwbaar en optimaal functionerend ICT-systeem, waardoor gedigitaliseerde taken daadwerkelijk de efficiëntie binnen jouw organisatie kunnen vergroten.
Meer over Dave

Een greep uit onze ICT diensten in Hardinxveld-Giessendam.

CONNECTIVITEIT

We kunnen het ons simpelweg niet meer voorstellen....! Een wereld zonder ononderbroken connectiviteit naar het internet, e-mail en de essentiële bedrijfsapplicaties.
Meer info

TELEFONIE

Bellen of gebeld worden is één van de basisfunctionaliteiten waar iedere medewerker gebruik van maakt en waar we ook van uitgaan dat deze altijd beschikbaar is
Meer info

CYBER SECURITY

Het is niet langer de vraag of we ooit een keer het slachtoffer zullen worden van een aanval of besmetting van het bedrijfsnetwerk, maar eerder wanneer...?
Meer info

Wat zijn de voordelen van digitalisering voor mijn onderneming?

Voordelen van digitalisering zijn onder andere verbeterde efficiency, snellere gegevensverwerking, betere toegang tot informatie, verhoogde klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Wat maakt Drechtstad Automatisering BV uniek als ICT-dienstverlener?

Drechtstad Automatisering BV onderscheidt zich door ruim 30 jaar praktische ervaring, focus op team en techniek, virtuele collega Dave, betrouwbare samenwerking en expertise in connectiviteit, telefonie en cybersecurity.

Hoe kan connectiviteit bijdragen aan de groei van mijn onderneming?

Connectiviteit draagt bij aan groei door snelle en betrouwbare internetverbindingen, cloudopslag en toegang tot bedrijfsapplicaties, flexibiliteit en schaalbaarheid, en verbeterde communicatie en samenwerking met online tools.

Hoe kan Drechtstad Automatisering BV mijn onderneming helpen op het gebied van cybersecurity?

Drechtstad Automatisering BV kan je onderneming helpen met beveiligingsaudits, risicoanalyses, implementatie van beveiligingsoplossingen, bewustwordingstrainingen, educatieve programma’s en proactief beheer en monitoring van netwerken en systemen.

Wij werken in alle plaatsen van de Drechtsteden

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact op

ONZE PARTNERS